Een tarwebier van 5% dat bedoeld is om er wat meer van te kunnen drinken. Laag in alcohol, vrij droog en gebaseerd op Kolschbier. Een Duits bier type dat van oorsprong uit de omgeving van Keulen komt.
Ingrediënten: Geldrops kraanwater gewonnen uit de Groote Heide, Pilsmout (70%), Tarwemout (30%), diverse soorten hopbloemen, gist en suiker voor nagisting op fles.
Drinktemperatuur 6-8 ° C.
Het is een dubbel van 7%. Er wordt gebruik gemaakt van hetzelfde type mout als het bier Rochefort.
Ingrediënten: Geldrops kraanwater gewonnen uit de Groote Heide, Pilsmout (78%), Tarwemout (15,5%), Special B-mout (6%), Chocolademout (0,5%), diverse soorten hopbloemen, gist en suiker voor nagisting op fles.
Drinktemperatuur 8-10 ° C.
Carlo hield van de karakteristieke tripelsmaak. Hij heeft dit bier mee gebrouwen, gebotteld, geproefd en goedgekeurd. In het bier zit echt kraanwater gewonnen uit de grote heide. Daarnaast is er Geldropse honing van imker Jan Scharroo in verwerkt.
Ingrediënten: Geldrops kraanwater gewonnen uit de Groote Heide, Pilsmout (83,5%), Tarwemout (14%), Honing (2,5%), diverse soorten hopbloemen, gist en suiker voor nagisting op fles.
Drinktemperatuur 8-10° C.
Citaat van Carlo uit november 2015: "Receptuur is met passie en liefde samengesteld, immers brouwen is liefde".